Nyílt nap a Brikettáló és Gravírozó Műhelyben

Szociális hét 2019 – Nyílt nap a Brikettáló és Gravírozó Műhelyben

„Keresd a zsákot!” kampány eredményhirdetés és díjátadó – 2019.04.26. 10.00 – 12.00

2019. április 26-án pénteken délelőtt tartottuk cégünk brikettáló és gravírozó műhelyében a Vidd haza az ajándékodat! műhelybejárást és gravírozott ajándékkészítést, valamint a „Keresd a zsákot!” nyereményjáték eredményhirdetését.

A délelőtt folyamán a Zrínyi Ilona Általános Iskola 6.A osztályos tanulói érkeztek műhelylátogatásra. A kis diákok nagy érdeklődéssel és lelkesen, fegyelmezetten járták végig a munkafolyamatok során használt gépeket, melyeket Balassa Imre foglalkoztatási részlegvezető az ott dolgozó közfoglalkoztatott munkavállalók segítségével mutatott be. A tanulók lelkesen tippelgették a papírbrikettáló gép által készített brikettek súlyát, és a becsomagolt késztermék fűtőértékét, milyenségét.Kipróbálták a brikettzsákok illetve a beszállított papírhulladék mérésére használt mérleget. Aktívan vettek részt a részlegvető által rögtönzött kérdezz-felelek játékban, a sikeres megfejtők ajándék kulcstartót választhattak. Dolgozónk segítségével az általuk választott kulcstartóra  rágravírozhatták az általuk megadott nevet. A műhelylátogatás végén mindenki apró ajándékkal távozott, programzárásként pedig közös kép készült, melyen a dolgozók és a további résztvevők is szerepeltek. Az eseményen összesen 33 résztvevő volt.

A nyílt nap zárásaként a „Keresd a zsákot!” nyereményjáték nyertesének kisorsolása történt meg. A sorsolást cégünk ügyvezető igazgatónője, Németh Klára végezte el déli 12.00 órakor. Az esemény a cég facebook-oldalán élőben is megtekinthető volt.