Packeta átvevőhelyek

A Kézműves Kuckó Ajándékbolt 2023 májusában csatlakozott a Packeta átvevőhelyek sorába. Terveink szerint a csomagot feladni  és átvenni betérők közül a későbbiekben vásárlóink, megrendelőink is lesznek.  Az eddig eltelt rövid idő alatt érkezett már megrendelés olyan személytől, aki csak a csomagját jött átvenni, de körülnézett a boltban és megtetszett neki a kínálat. Több esetben fordult elő, hogy új információval tudtunk szolgálni a csomagot feladni érkezőnek arról, hogy a bolt szervezetünk hajléktalan és közfoglalkoztatott ellátottjai által előállított termékeket árul.

Jelenleg a – szintén a közelmúltban indult – webshopunk (fehekucko.hu) megrendeléseinek nagyobb részét a GLS futárszolgálattal juttatjuk el a vásárlókhoz, de a továbbiakban a Packeta pontunkat kívánjuk nagyobb részben erre a célra igénybe venni.

Az átvevőhely üzemeltetése – az új vásárlók, érdeklődők behozásán túl- bevételt is termel, a feladott és átvett csomagok, utánvétkezelés után szervezetünk számlát állít ki a Packeta részére. A mai napig 252 csomag cserélt gazdát a Kézműves Kuckóban, az igénybevétel kb megkétszereződött az első hónaphoz képest.