Tisztelt érdeklődők!

– A Féhe Kft. tájékoztató anyagokat ad ki a koronavírusról a szociális ellátásban részesülők számára. Ezeket az anyagokat az intézményekben jól látható helyekre függesztik ki, továbbá szóróanyag formájában is terjesztésre kerülnek.

– Az intézményekben tartózkodók kötelezve vannak a személyi higiéniájuk betartására, (ideértve a rendszeres meleg vizes, fertőtlenítő szappanos kézmosást, a kézfertőtlenítő gél alkalmazását, valamint az egyszer használatos papírtörlők használatát) melyhez az telephelyek biztosítják a szükséges eszközöket. A közös, rendszeresen használt használati tárgyak rendszeresen fertőtlenítésre kerülnek.

– Szervezetünk telephelyei a felkészülési protokollnak megfelelően az átlagosnál nagyobb mennyiségben szereznek be fertőtlenítő szereket.

– A Féhe Kft. szociális intézményei digitális homlokvilágítós lázmérőket szereznek be, melyeket az intézményekbe való beléptetéskor alkalmaznak.

– A hajléktalanellátást biztosító telephely – Zanati út 1.- területén belül olyan helyiséget vagy helyiségeket alakítunk ki, melyek alkalmasak lehetnek egy esetleges karantén elrendelésekor a személyi fertőtlenítés elvégzésére, ahol biztosított a fertőtlenítőszer, a ruhapótlás a veszélyes anyagok tárolása az elszállításig.

– Fontos a személyi felelősség az ellátottak és a dolgozók részéről egyaránt.

– Telephelyeink dolgozói és ellátottjai fokozott felelősséget tanúsítanak egymás iránt, a helyzetre való tekintettel.

– Mivel a hajléktalanellátó intézmények ellátási kötelezettsége (főként az éjjeli menedékhellyel rendelkezők) Magyarország egész területére kiterjed, ezért az ellátottakat arra kérik munkatársaink, hogy ne utazzanak egyik városból (intézményből) a másikba az esetlegesen meglévő fertőzés terjesztésének megakadályozása érdekében.

– Az intézményekben dolgozó munkatársak szintén fokozott körültekintéssel, felelősségük tudatában tervezik és szervezik utazásaikat.

– Szervezetünk minden telephelyén több érintésmentes kéz-fertőtlenítőszer adagoló is elhelyezésre került, az ügyfeleket illetve a kollégákat is rendszeres használatára biztatjuk!

– A Féhe Kft. munkatársai mindent megtesznek azért, hogy szervezetünk a koronavírus hazai megjelenése ellenére is zavartalanul tudjon segíteni mindazoknak, akiknek szükségük van rá!

 

A mai naptól Zanati úti Átmeneti Szállásunkon illetve Kolozsvár utcai telephelyünkön látogatási tilalom lép érvénybe visszavonásig.

 

Köszönjük az együttműködést!

 

Németh Klára

Ügyvezető igazgató