Back to top

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT


A www.fehe.hu és tartalmának szerzői joga a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. –t  illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

LINKEK ELHELYEZÉSE

A www.fehe.hu szerkesztősége örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőséget értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* rendelkezéseinek . Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

A www.fehe.hu-n található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.

KÉPEK FELHASZNÁLÁSA

A www.fehe.hu-n található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A www.fehe.hu-n elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

EGYÉB

Tilos a www.fehe.hu tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

Tilos a www.fehe.hu tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A www.fehe.hu nem helyez el semmilyen, az üzleti szférához kapcsolódó hirdetést. A portál csak a közszférához kapcsolódó információkkal foglalkozik.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

*Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő rendelkezéseinek. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat, Minden jog fenntartva.