Back to top

HÍREINK

Gasztro kaland teljes sötétségben - Az ép látású résztvevők bekötött szemmel fogyaszthatják el vacsorájukat ...

A Nemzeti Tehetség Program keretében - Németh Andrea tehetségsegítő pedagógus koordinálásával -  heti rendszerességgel zajlanak a drámapedagógiai foglalkozások a Szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban. A tehetséges, „művészi vénájú” fiatalok a tavasz folyamán a betanult színdarabot több ízben elő is adják!

Kétheti rendszerességgel továbbra is zajlik "Családi kosárfonó szakkör" programelemünk a Nemzeti Tehetség Program keretein belül. A foglalkozások vezetője Szokolné Golner Melinda!
Várunk minden kedves érdeklődőt!

A rendezvény a Nemzeti Tehetség Program keretein belül, együttműködő partnerszervezetünk koordinálásával – Bartók Béla Zeneiskola Szombathely – valósul meg!

A családügy területéhez kapcsolódóan érdekvédelmet ellátó partnerszervezeteinkkel együttműködve szakmai kerekasztalt valósítottunk meg az Óperint utcai közösségi terünkben.

 

Az Új Nemzedék Szombathely Közösségi Térrel, illetve a Savaria Család és Karrier Ponttal együttműködve Mikulásváró Családi délutánt szerveztünk, az Óperint utca 1. szám alatt található közösségi terekben.

 

A Családok Éve programsorozat keretében többgenerációs kézműves foglalkozással vártuk az érdeklődőket 2018. december 9-én vasárnap délután, Gencsapátiban.

2018. december 5-én, az Önkéntesség Világnapjához kapcsolódva 5 Vas megyei helyszínen - Szombathely, Csehimindszent, Körmend, Gersekarát, Vassurány - önkéntes akciódélutánt valósítottunk meg.

A Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház együttműködve az Új Nemzedék Szombathely Közösségi Térrel, valamint a Vas Megyei Civil Információs Centrummal hagyományteremtő ...

Pages